Kringloopwinkel Boedelruimers breidt uit met tweede locatie en webshop

Kringloopwinkel Boedelruimers stelt op 1 juli een nieuwe sorteerloods en verzamelplaats in Landsmeer open voor het publiek. Iedereen die opzoek is naar vintage spullen en tweedehands schatten kan dan, naast de vertrouwde kringloopwinkel van 400 m2 aan de Slijperweg in Amsterdam-Noord, ook terecht in de grote loods langs de ring A10 in Landsmeer. Ook lanceert Boedelruimers op 1 juli een webwinkel.

Boedelruimers ontruimt op een milieubewuste en professionele manier woningen en bedrijfspanden, koopt inboedels op, verhuist en is tegelijkertijd klusbedrijf. Vanwege de groei de afgelopen jaren was het tijd voor een nieuw pand en extra ruimte. Met de nieuwe locatie op Zuideinde 81A en de webshop (http://kringloop.boedelruimers.nl) brengt Boedelruimers de opgekochte goederen nu op drie manieren aan de man.

Mensen die van hun gebruikte spullen (wel in goede staat) af willen, kunnen ook bij Boedelruimers terecht. Ophalen doet Boedelruimers in veel gevallen kosteloos of anders tegen een zeer schappelijke vergoeding. Op de nieuwe locatie in Landsmeer zijn de  goederen ook zelf langs te brengen. Iedereen is welkom om op zaterdag 1 juli langs te komen voor een hapje en een drankje tijdens de kennismakingsopening van 11.00 tot 17.00 uur.

Over Boedelruimers:

Naast ontruimingen van particuliere huizen in het hele land doet Boedelruimers ook bedrijfsontruimingen. “Maar we hebben ook een klusservice”, zegt operationeel en commercieel directeur Clyde Blank. “Dit komt vaak van pas, bijvoorbeeld om een huis dat ontruimd is weer gereed voor verkoop of verhuur te maken. Dan helpen we de klant met het op orde krijgen van de woning door te schilderen of het uitvoeren van reparaties. Als dat gewenst is kunnen we snel handelen. Ook verzorgen we transport voor spullen die mensen op Marktplaats, een meubelwinkel of een online veilingsite hebben aangeschaft. Als ze bellen, halen wij het voor een scherpe prijs voor ze op.”

Voor meer informatie:

Op www.facebook.com/boedelruimers.nl staan regelmatig diverse acties en worden dikwijls prijzen weggeven.

Vrijblijvende offerte

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen en voor welk bedrag? Vul ons offerteformulier in en ontvang uw vrijblijvende offerte.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Waarom boedelruimers

– Afhandeling met gesloten beurzen
– Hergebruik via goede doelen
– Opkoop van waardevolle inboedel
– Oplever garantie
– Gratis vrijblijvende offerte
– Milieubewust afvoeren afval
– Spoed ontruiming
– Opslag inboedel
– Gecertificeerd asbest herkenner
– Verrassend betaalbaar

Meer nieuws

Alle berichten