Hieronder hebben wij de meest gestelde vragen en antwoorden in een lijst geplaatst, staat uw vraag er niet tussen? Laat het ons dan graag weten.

WAT KOST EEN ONTRUIMING?

Een medewerker van Boedelruimers komt op afspraak bij u langs om te inventariseren welke goederen kringloopgeschikt zijn. U krijgt vervolgens binnen 24-uur een offerte. Boedelruimers streeft ernaar om altijd met gesloten beurs zaken te doen dus in de meeste gevallen kost een ontruiming u niets! Meerwerk (klussen en reparaties) of geen goederen met waarde? Onze offertes zijn altijd de goedkoopste!

MOET IK VOORUIT BETALEN?

Nee, u betaald in de meeste gevallen niets. In alle andere gevallen betaald u pas na oplevering van de woning of het bedrijfspand.

WAT MOET IK ZELF DOEN?

U hoeft niets zelf te doen Boedelruimers biedt u een totaalpakket aan. U hoeft alleen maar te bellen met 085-5001800 en wij doen de rest! 

KOPEN JULLIE INBOEDELS OP?

Ja, Boedelruimers koopt goederen op die geschikt zijn om te verkopen in onze kringloopwinkels. Boedelruimers doet na een inventarisatie ter plaatse een passend voorstel. Ook kunt u goederen aanbieden op een van onze locaties zie  de rubriek over ons op de website.

DOEN JULLIE OOK VERHUIZINGEN?

Ja, Boedelruimers doet ook verhuizingen van groot tot kleine verhuizingen en meubeel en/of pakketbezorging. Kijk voor meer informatie op onze site onder de rubriek Diensten.

KUNNEN JULLIE OPLEVEREN AAN EEN WONINGBOUWVERENIGING?

Ja, boedelruimers kan aan alle soort oplevereisen voldoen. Neem contact op voor uitgebreide informatie.

WAT KOST EEN OFFERTE AANVRAAG?

Een offerte-aanvraag is bij Boedelruimers altijd gratis en wordt binnen 24 uur na de inventarisatie-afspraak aangeboden.

WAT ONTRUIMEN JULLIE ALLEMAAL?

Boedelruimers beschikt over gekwalificeerd personeel en kan elke klus aan, tevens beschikken onze medewerkers over het certificaat VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) en hebben wij een gekwalificeerd DAV (deskundig asbest verwijderaar)in huis.

KAN EEN ONTRUIMING IN HET WEEKEND?

Ja, een ontruiming kan op elke dag, voor dagen in het weekend en/of feestdagen geldt wel een toeslag. De exacte kosten voor weekend werkzaamheden vindt u terug in uw offerte.

OP WELKE TERMIJN KAN EEN ONTRUIMING WORDEN UITGEVOERD?

Een ontruiming vindt in principe altijd binnen 48-uur plaats nadat er een akkoord is gegeven op de offerte. Uiteraard wordt in overleg een datum gepland die de opdrachtgever uitkomt.

WERKT BOEDELRUIMERS MET EEN VASTE PRIJS OF IS ER KANS OP MEERKOSTEN ACHTERAF?

Boedelruimers geeft altijd een totaal offerte af en deze is indien mogelijk kostenloos voor de opdrachtgever (zie wat kost een ontruiming). Er zijn nooit verborgen kosten achteraf!

HOE WORDT DE WAARDE VAN MIJN SPULLEN BEPAALD?

De inventarisatie van de goederen vindt samen met u plaats. Onze medewerker maakt een filmpje of foto’s van de goederen en wij bepalen de waarde op basis van leeftijd, staat en vergelijkbare waarde op het internet, in hele specifieke gevallen laten wij een expert een waardebepaling afgeven. De meeste goederen worden in de kringloop aangeboden en wij willen de nieuwe eigenaren een eerlijke prijs kunnen bieden en tegelijk ook onze kosten dekken. Om die reden kan de waarde lager uitvallen dan wanneer je het zelf te koop aanbiedt via bijvoorbeeld marktplaats.